Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 111 Kč 🐕

Cuketové vločky 125 g Baron

Kód: 3557
Značka: Baron
149 Kč
Skladem

Krmná surovina, vhodná jako příloha k BARFu, bohatá na betakaroteny a hořčík, nízkokalorická.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Cuketa je velice zdravá, nízkokalorická zelenina, obsahuje mnoho vitamínů, minerálů a stopových prvků jako je vápník a fosfor. Je bohatá na betakaroteny a hořčík. „Cuketa Lunderland“ je před sušením nakrouhána na malé lupínky a následně šetrně sušena tlakem v suché horké páře. Je vhodná při redukčních dietách, protože neobsahuje žádný tuk, tudíž také málo energie. Díky obsažené vláknině je velmi prospěšná pro trávicí trakt. 

  • 100% přírodní zelenina, obsahuje stopové prvky, vlákninu a minerály.
  • Šetrné sušení tlakem v suché horké páře pro zachování vitamínů.
  • Jednoduchá příprava, pouze zalijeme vodou a přidáme k masu.
  • Pro zachování bioaktivních látek přidáváme vodu max. 50 °C teplou.
  • Úspora času z hlediska shánění a skladování zeleniny čerstvé.

    Složení:

  • Cuketa 100 %.

  • Analytické složky: Protein 19,6 % / Tuk 1,8 % / Vláknina 7,3 %. 

     

    Pes & Kočka Denní dávka
    Štěně cca 80 % masa a 20 % namočené přílohy
    Dospělý pes cca 70 % masa a 30 % namočené přílohy
    Starší pes cca 60 % masa a 40 % namočené přílohy
    Mladá kočka cca 90 % masa a 10 % namočené přílohy
    Dospělá kočka cca 80 % masa a 20 % namočené přílohy

     

    Návod k přípravě

    • Polovina čajového hrnku o objemu 250 ml je cca 50 g cuketových vloček. Přidáním 125 ml vody získáme cca 175 g hotové přílohy. Pro přípravu 100 g přílohy potřebujeme cca 20 g cukety a cca 70 ml vody.
    • Poté necháme namáčet 15 až 30 minut. Namočenou zeleninu spotřebujte do 3 hodin (pak může začít kysnout).
    • Pro zvýšení stravitelnosti je vhodné namočenou cuketu rozmixovat nebo zmrazit a rozmrazit.
    • K lepšímu příjmu vitamínů (a také pro ochucení) doporučujeme přidat čajovou lžičku krmného oleje.
    • Hotovou přílohu vmícháme do krmiva (suché hotové, mleté syrové nebo mírně povařené maso).