Slepičí vývar v prášku Bohemia Pet Food 125 g

Kód: 1575
269 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Poctivý slepičí vývar přináší zcela nový rozměr do výživy vašeho mazlíčka. Čistý vývar v prášku k rozpuštění ve vodě, absolutně žádná aditiva.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Slepičí vývar v prášku přináší pro vašeho psa mnoho benefitů jak po nutriční stránce, tak po stránce chuťové. A to vše bez jakýchkoliv syntetických aditiv nebo konzervantů. Vývar v prášku patří mezi naprosto unikátní produkty na trhu. Můžete jím zpestřit a významně obohatit jakékoli krmivo vašeho mazlíčka!

Přednosti vývarů Bohemia Pet Food

  • zdravotní přínosy pro celý organizmus, zejména pro klouby, lesklou srst, imunitu a trávení
  • chuť stravy posunutá na zcela jinou úroveň – přidejte ke granulím, sušenému BARFu nebo přílohám Bohemia či domácí vařené stravě
  • naprosto čistá receptura – žádné konzervanty a syntetická aditiva
  • snadné použití, skladování při pokojové teplotě, dlouhá životnost, mikrobiologicky stabilní

Složení

Vývar ze slepičích kostí.

Clean label (100% přírodní původ)

  • bez aditivních E látek
  • bez emulgátorů
  • bez ztužených tuků
  • bez umělých aromat
  • bez chemicky modifikovaných škrobů nebo mouk
  • bez barviv
  • bez chemických konzervačních látek
  • bez stimulátorů chuti
  • bez obohacování jódem, fluorem, vitaminy
  • bez GMO složek

Dávkování a použití

Z balení můžete připravit minimálně 10 litrů extra silného vývaru. Pak máte na výběr z těchto možností:

  • Rozřeďte čajovou lžičku vývaru s 500 ml vroucí vody a podlijte krmivo vašeho psa.
  • Přidejte čajovou lžičku přímo do krmiva – tato varianta je pro skutečné nežravce.
  • Rozřeďte čajovou lžičku vývaru s vroucí vodou, nechte vychladnout a podávejte místo vody.

 

Analytické složky (ve 100g)

Hrubý protein 98 g
Hrubé oleje a tuky 2 g
Vlhkost 4,2 g

Doplňkové parametry

Kategorie: BOHEMIA PET FOOD
Hmotnost: 0,125 g
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.